Over CVwizard

CVwizard is hét sollicitatieplatform waar je eenvoudig een professioneel cv maakt. CVwizard is opgericht in 2000 door experts in cv’s en solliciteren. Door de jaren heen zijn er al meer dan 100.000 cv’s gegenereerd. Het heeft ervoor gezorgd dat we marktleider zijn en dat is natuurlijk iets waar we met recht trots op zijn.

Het doel van CVwizard

Wij doen er alles aan om iedereen die op zoek is naar (ander) werk op een eenvoudige manier een professioneel en onweerstaanbaar cv te laten maken. Een eerste indruk maak je immers maar één keer met je cv, dus is het belangrijk dat deze duidelijk en overzichtelijk is opgesteld en opvalt tussen alle andere.

Functionaliteiten van CVwizard

Veel of weinig werkervaring, freelancer of in vaste dienst? CVwizard is er voor iedereen! Maak voor elke situatie een professioneel en geschikt cv. Wij leiden je stap voor stap door het gehele proces zodat je met gemak en supersnel je eigen cv opstelt. Maar met CVwizard profiteer je nog van andere functies. Zo genereer je onbeperkt professionele sollicitatiebrieven waarmee je het verschil maakt. Daarnaast verstuur je via een unieke tool al je sollicitaties naar potentiële werkgevers. Er wordt standaard een begeleidende brief opgemaakt waarbij je zelf jouw cv, sollicitatiebrief en overige bijlagen toevoegt. Je hebt ook altijd inzicht in wanneer en hoe vaak een potentiële werkgever jouw sollicitatie geopend heeft. Bovendien hebben we alle jobs in kaart gebracht en sturen we je alleen relevante jobs.

Dit moet je weten over cvwizard.be

  • Opgericht in het jaar 2000 door experts op het gebied van cv’s en solliciteren.
  • Doel: mensen eenvoudig aan een professioneel ogend cv te helpen.
  • Marktleider
  • Al meer dan 100.000 cv’s gegenereerd.
  • Het perfecte sollicitatieplatform.
CV maken