Maak je cv in 3 stappen

Vul je gegevens in, kies een template en download je cv. Gemakkelijk en snel – klaar in 10 minuten. Start direct!

CV maken
Professioneel cv maken met een cv generator

CV generator

Een leuke nieuwe job bemachtigen is niet altijd makkelijk. Er reageren vaak tientallen kandidaten voor die ene functie en de meeste cv’s zien er hetzelfde uit. Een curriculum vitae opstellen dat direct de aandacht van je potentiële werkgever trekt, kan het verschil maken tussen op gesprek mogen of niets meer horen. Ben je geen kei in het maken van een aantrekkelijk en professioneel cv? Een online cv generator of CVwizard biedt uitkomst!


Wat is een cv generator?

Een cv generator of CVwizard is een online tool waarmee je eenvoudig en snel een mooi cv maakt. Als gebruiker hoef je alleen je persoonsgegevens in te voeren, je ervaring en opleidingen en eventueel aanvullende informatie en de cv maker tovert het om tot een professioneel curriculum vitae. 


Wat zijn de voordelen?

Ga je solliciteren op een job dan is snelheid geboden. Voor je het weet is die interessante functie vervuld. En daar zit nou juist de kracht van een cv generator: binnen enkele klikken maak jij een professioneel cv zodat je snel kunt reageren op die job. 


Geen ervaring of kennis nodig

Het maken van een curriculum vitae via een CVwizard gaat niet alleen snel, je hebt er geen ervaring of specialistische kennis voor nodig. Ook als je geen Word-goeroe bent of over Photoshop-talent beschikt, kun jij een curriculum vitae maken die bij recruiters in het oog springt.


Dankzij het gebruik van een cv generator geef je je zakelijke levensloop een professionele uitstraling. Zonder dat je ook maar iets hoeft te weten over tabellen maken, tekstblokken verslepen of grafische elementen toevoegen. Hoe? Door een van de vele grafisch vormgegeven templates te kiezen voor jouw document.


Gebruiksvriendelijk en makkelijk in gebruik

De cv generator neemt je stap voor stap mee in het creatieproces. Voeg inhoud toe in de daarvoor bestemde velden, kies een van de beschikbare templates en de cv maker doet de rest. Tevreden met het resultaat? Dan kun je je cv downloaden of direct online delen. Het wijst zich geheel vanzelf zonder uitgebreide gebruikershandleiding. Een kind kan de was doen.


Professionele lay-out

Je kiest zelf een professioneel template en een kleur dat bij jou past of bij de branche waarin je werkt. Liever een andere lay-out? Geen gedoe met knippen en plakken, maar met een enkele klik op de knop kies je een nieuwe look voor je document. Zo kun je snel van lay-out wisselen en het cv maken dat past bij de jobaanbieding.


Toegang tot je cv wanneer het jou uitkomt

Zit je in de trein? Of ben je bijvoorbeeld op je werk? Als je werkt met een online cv wizard heb je altijd en overal toegang tot jouw cv’s. Handig wanneer je een interessante vacature langs ziet komen en je hier zo snel mogelijk op wilt reageren.


Meerdere cv’s maken

Door je cv per sollicitatie aan te passen, maak je meer kans om uitgenodigd te worden. Iedere job stelt namelijk andere eisen aan de kandidaat. Met een cv generator kun je snel verschillende cv’s maken. 


Werk je als communicatieprofessional en heb je ervaring in verschillende branches of beschik je over vele vaardigheden? Maak dan meerdere cv’s. Een waarin je bijvoorbeeld je IT-kennis benadrukt, een ander die inspeelt op verandermanagement en een derde document waar de aandacht ligt op social media. Zo pas je heel eenvoudig het juiste document aan om een cv op maat te maken voor de job waarop je solliciteert.


Werken vanuit een basis cv

Het kan ook enorm handig zijn om een basis cv te creëren in de cv generator. Dit cv bevat al jouw opleidingen, cursussen, ervaring en vaardigheden die je maar kunt bedenken. Het is de meest uitgebreide versie van je curriculum vitae die naar wens aangepast wordt. Soms zijn bepaalde functies relevant voor een sollicitatie en andere niet. Door jouw basis cv te dupliceren in de cv tool, kun je deze eenvoudig wijzigen. 


Direct online solliciteren

Naast het maken van professionele cv’s zijn er ook CVwizards waarin je kunt zoeken naar jobs. Bijvoorbeeld de cv generator van CVwizard.be. Heb je een passende functie gevonden? Dan kun je online je sollicitatiebrief opstellen en je sollicitatie vanuit de cv generator versturen door de velden in te vullen, het juiste cv te kiezen uit de wizard en je sollicitatiebrief toe te voegen. 


Hoe werkt de cv generator van CVwizard.be?

Binnen drie eenvoudige stappen stel jij een professioneel cv op met behulp van de cv generator van CVwizard.be.


  1. Vul je persoonsgegevens in
  2. Vul je cv met opleidingen, ervaring, vaardigheden, etc.
  3. Kies een template 


Stap 1: je persoonsgegevens invullen

Als eerste vraagt CVwizard.be om je NAW- en contactgegevens in te vullen. Ook is het mogelijk om een foto te uploaden en andere optionele velden toe te voegen zoals rijbewijs, geslacht, nationaliteit en burgerlijke staat. Verwijzen naar online accounts zoals LinkedIn is ook mogelijk. 


Eventueel kun je een bestaand cv importeren en kies je de taal van je cv: Nederlands, Engels, Duits, Frans of Spaans.  


Stap 2: je cv vullen

Bij stap 2 ga je aan de slag met het vullen van je cv. Denk aan gevolgde opleidingen, ervaring, nevenactiviteiten, vaardigheden, eigenschappen, talen, hobby's en interesses en referenties. Alle informatie is makkelijk en snel aan te passen.


Stap 3: een geschikte template en kleur kiezen

Als laatste zoek je een passende lay-out en kies je een van de vier kleuren per lay-out. Ben je tevreden met je cv, dan kun je deze direct downloaden.


Meer weten over het snel een eenvoudig maken van een professioneel cv met een cv generator? Lees hier meer over de functionaliteiten en kosten van CVwizard.be.

CV zzp’er of freelancer

CV voorbeeld zzp’er of freelancer

Ben je werkzaam als zzp’er (zelfstandige zonder personeel)? Ook dan zul je een curriculum vitae moeten maken om nieuwe opdrachten binnen te halen. Net als een regulier cv moet ook je zzp cv een bepaal...

Lees verder »
CV automonteur, autotechnicus of automecanicien

CV voorbeeld automonteur

Zolang er auto’s rondrijden zijn er automonteurs nodig om deze voertuigen te onderhouden en te repareren. Ben je op zoek naar een nieuwe job als automonteur dan heb je een goed cv nodig om kans te mak...

Lees verder »
10 tips voor een perfect cv

10 tips voor een perfect cv

Je hebt een leuke jobaanbieding gevonden waar je op wilt reageren. Maar nu komt het: hoe stel je een goed cv samen waarmee je de kans op een sollicitatiegesprek vergroot? Het schrijven van een profess...

Lees verder »